Liget - irodalom és ökológia

A Liget új, online kiadása a ligetmuhely.com oldalon érhető el.

 

A liget.org 2015 január-tól csak archívumként működik,

minden friss tartalom az új oldalon érhető el.

 

A folyóiratszámok letölthetőek az alábbi címen:

http://ligetmuhely.com/category/liget/mufaj/folyoirat

Tovább a cikkekhez »
 
 
 
2009 / 9   //    «    23    » 
Reményi Tibor
Total mental training
próza
betűméret: nagyobb - kisebb  |  nyomtatási nézet
 
 


 

A nemzeti tudatcsiszoló program keretében megindítottuk egyedülállóan hatékony kurzusainkat Budapesten és a régiók nagyobb városaiban is. A tananyag a legkorszerűbb amerikai pszichoatomizációs tréningre épül. Válságra, vígságra egyaránt sikerrel alkalmazható. Az elmélet gyökerei a kollektív tudattalan hieroglif irodalmi hagyatékába kapaszkodnak, de nemzetközileg elismert kutatók eredményeit is felhasználjuk. A világűr-kutatás eddig ismeretlen lélektani vonatkozásai beláthatatlan lehetőségeket kínálnak, különös tekintettel az agyi űrzónák ürességmérésének és a mentális kavitációk természetének újszerű megközelítése terén. Stúdiónk speciálitása azonban a szociál-pszicholingvisztika inverz módszerének bevezetése és gyakorlati alkalmazása (semi-meaningless way of handling speech aberration).

Legfontosabb munkaágaink a következők:

· Az ismert és történelmileg igazolt kibeszélés, bebeszélés és mellébeszélés technikáit egyesítve először alkalmaztuk a „mellébe-beszélés” vadonatúj (brand new) eljárását a Janet-féle neo-disszociációs hipotézis és a védikus szómatika ötvözésével. Amint a tudományos megnevezés is sejteti, a módszer rendkívül hatékony, mivel közvetlenül az ember lelke közepébe szól, amely az átlagos egyedeknek tudvalevően a melle mögött szituálódik.

· Jelentékeny munkaterületünk az ún. preventív kollokviumok szekciója. Lényege, hogy a gyakorlatvezető eleve megakadályozza (preventio ab ovo) a páciens megszólalását, így elkerülhető a verbális manifesztáció bármilyen formája, és a jelöltek rögzültségi hajlama gyorsan kifejleszthető. (Kétségtelen, jelenleg ez a legmagasabb költségű, s persze leginkább exkluzív kurzusunk, amely a munkacsoport moderátoraitól különleges képességeket igényel – a szupervájzoroktól úgyszintén).

· Immanens kontradikciós terápia néven ismertté vált népszerű munkaágunk szolgáltatásait mindenekelőtt a közszolgálati médiumokban szereplő ügyfeleinknek ajánljuk. Speciális mintavevő szenzoraink segítségével érzékelni tudjuk a potenciális vitapartner gondolat-kezdeményeit, majd a digitális szimuláció révén tökélyre fejlesztjük a „virtuális riport” műfaját. A kurzus végére olyan műsorvezetők lesznek, akik önmagukkal készítenek interjút, önmagukkal vitatkoznak, sőt, kvízműsort produkálnak. Kis költségvetéssel dolgozó TV-stúdiók számára ez igen gazdaságos, ugyanakkor a tömegszuggesztiós hatásfok alig kisebb, mint a jobbára elavult, kétszereplős interjú-technika.

· Vállalkozó szellemű, de az önismereti csoport-terápiára alkalmatlan látogatóinknak ajánljuk az egyelőre kísérleti jelleggel működő „mentális acupunctura” műhelyünket – a klasszikus töviskoronás technika telepatikus változatát. A módszer magyar népi hagyományokat is integrál, amennyiben a „szöget üt a fejébe” néven ismert intellektuális élmény transzformációjával teszi még vonzóbbá a stúdió-foglalkozásokat.

Hamarosan elindítjuk elme-lúgosító kúránkat (kivonjuk a gondolatok „sava-borsát”), a következő szemesztertől pedig az érzelem-leszívó kezelést is.

Mellékeljük jelentkezési lapunkat. Filozófiánk legfontosabb pontja, hogy siker nincsen elszánás nélkül.

 

 
Kommentek (0)
Szóljon hozzá!

  Név* (kötelező)

  E-mail* (kötelező, de nem jelenik meg)

  Website (nem kötelező)

Tartalom* (kötelező)


A *-gal jelölt mezők és a tartalom rész kötelezőek.

Milyen nap van ma?*
(Ellenőrző kérdés a kéretlen levelek kiszűrésére.) 
 
Liget.org   »   Folyóirat   »   2009 / 9   »   Total mental training
 
replica watches
replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches replica watches
replica handbags replica handbags replica handbags replica handbags replica handbags replica handbags
70-640 70-640 642-832 1Z0-051 220-701 642-813 70-411 642-447 300-209 300-207 070-294 itexam911