VISSZA a főmenübe
CÍMALP bejegyzések:
1. ÚJ HONLAP
1. ÚJ HONLAP
 

Kedves Olvasónk!

 

Mint korábban jeleztük, a Liget 2015 januártól online jelenik meg és ingyenesen letölthető lesz.

 

Az online Ligetet a ligetmuhely.com oldalon éri el. Két-három naponta frissítjük új tartalommal, és minden hónap végén pdf formátumban is letölthetővé tesszük az adott hónapban publikált írásokat.

 

Napravaló című rovatunkban az adott naphoz kapcsolódó verset olvashatja, a Más térben rovatban elsőként Ács József esszéje jelenik meg Tarkovszkij Solarisáról, a Felnőtt mesék rovatban Bene Zoltán illusztrált története Rózsasándor és a spionok címmel, és továbbra is közlünk hosszabb tanulmányokat, mint Büky Virág Bartók Béla és Pásztory Ditta Amerikában című műve, valamint számos egyéb érdekesség.

 

A 28. évfolyamába lépő folyóirat archív anyagait az 1988-ban megjelent számoktól folyamatosan töltjük fel, hogy olvasóink teljes képet kapjanak a műhely korábbi munkájáról is.

 

Az új forma lehetőség a folyóirat gazdagítására: hang-, kép- és filmanyagokat építünk be, hogy minden eszközzel hatékonyabbá tegyük a szellemi áramlást. Továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a pályakezdő alkotókra.

 

Kérjük, a jövőben is segítse közhasznú alapítványunk munkáját!

A Ligetet évente legalább 10 000 Ft-tal támogató olvasók minden régi és új papíralapú kiadványunkat (antológiák, könyvek, Szitakötő folyóirat) féláron rendelhetik meg.

 

Várjuk a Liget új oldalán!

ligetmuhely.com


VISSZA a főmenübe